RING OSS - 054-220 89 41

Industriportar Karlstad

RING OSS - 054-220 89 41

Om oss

Anlita oss för industriportar i Karlstad

När du anlitar oss på Portspecialisten kan du känna dig trygg med vår kunskap och erfarenhet av industriportar, grindautomatiker, vädertätningar och lastbryggor av de flesta fabrikat. Vi har många års erfarenhet av försäljning, montering och underhåll av industriportar i Karlstad. Vi arbetar med marknadens bästa produkter och våra industriportar är utvecklade för att klara det nordiska klimatet. 

Kompletta lösningar av industriportar

Köper du industriportar i Karlstad av oss sköter vi allt arbete, från början till slut. Vi ger råd om vilka industriportar som passar och hjälper till med mätningar om du önskar det. Vi sköter montering och även eventuella ombyggnationer och justeringar som uppstår i samband med installationen av industriporten. När jobbet är klart sköter vi även bortforsling av den gamla industriporten eller dörren om det behövs. Vi ger alltid 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik. Allt för att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma med sitt köp av industriportar.

Vi sköter även service och underhåll

Du kan välja någon form av serviceavtal till alla produkter och industriportar som vi säljer, till exempel regelbunden service och underhåll i förebyggande syfte. Regelbunden service gör din anläggning mer driftsäker. Du kan till exempel välja ett serviceavtal där vi utför vi löpande, dokumenterad service anpassad efter verksamhetens förutsättningar. Enligt Boverkets riktlinjer innebär det minst 2 gånger per år.

Vi erbjuder automatik och tillbehör till de industriportar i Karlstad som vi säljer. Alla våra produkter är CE-märkta och garageportarna i Karlstad med automatiska anordningar är testade och godkända tillsammans med automatiken på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen inom industriportar för dig och din verksamhet!